Image

Kummajaisten kabinetti

Image
 
Old Illusionsin Kummajaisten Kabinetti on mystinen paikka, uskaltaudutko mukaan? Anna mielikuvituksesi lähteä laukalle ja astu peremmälle! Kabinetti on huikaiseva kiertoajelu eri aikakausien mitä ihmeellisimpien ja kummallisimpien esineiden keskelle. Kabinettia ja sen esineitä on vaikea määritellä tarkasti, mutta kuvaavia termejä voisivat olla esimerkiksi mystiikka, symboliikka, kauhu ja harvinaisuus. Kabinetti tarjoaa siis todellisia ”elämyksiä” harvinaisten esineiden muodossa, joten toivotamme Sinut tervetulleeksi sanoin: ”Welcome to the Freakshow!”
Image

Etsitkö jotain tiettyä?

Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

Myymässä antiikkia?

Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Antiikkia vuokralle?

Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kun tarvitset erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Image

Helatie 4, 80100 Joensuu. Avoinna erikseen sovittuina aikoina.
Viestejä luetaan yleensä ma-pe klo 9-17.
info@oldillusions.fi