Kummajaisten kabinetti

Image
Old Illusionsin Kummajaisten Kabinetti on mystinen paikka, uskaltaudutko mukaan? Anna mielikuvituksesi lähteä laukalle ja astu peremmälle Kummajaisten Kabinettiin! Kabinetti on huikaiseva kiertoajelu eri aikakausien mitä ihmeellisimpien ja kummallisimpien esineiden keskelle.

Kabinettia ja sen esineitä on vaikea kuvata tai määritellä tarkasti, mutta kabinettia kuvaavia termejä voisivat olla esim. mystiikka, symboliikka, kauhu ja harvinaisuus. Kabinetti tarjoaa siis todellisia ”elämyksiä” harvinaisten esineiden muodossa, joten toivotamme Sinut tervetulleeksi sanoin: ”Welcome to the Freakshow!”


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
    Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
    Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
    Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Image

© 2018 OLD ILLUSIONS. ANTIQUES & CURIOSITIES FOR EVERYONE.
SITE BY EMT DESIGN