Image

Lääketieteellinen laboratorio

Image
 
Lääketieteen historia ulottuu pitkälle ja sen kehittyminen on ollut äärimmäisen tärkeää koko ihmiskunnan kannalta. Jo aikojen alusta saakka on aina ollut ihmisiä, jotka ovat joutuneet tekemisiin mitä erilaisimpien sairauksien ja kiputilojen kanssa ja tämän seurauksena opetelleet näiden hoitoa. Renessanssin aikana ihmisen anatomiaa ja rakenteita alettiin ymmärtää paremmin ruumiinavausten myötä. Lisäksi mikroskoopin keksiminen 1600- luvulla mahdollisti esimerkiksi solujen ja verenkierron löytämisen. 1700-luvulla kirurgian ja lääketieteen oppialat alkoivat yhdistyä ja esimerkiksi kirurgian harjoittaminen siirtyi välskäreiltä lääkäreiden hoitoon. Vasta 1800-luvulla rokotteiden ja muiden lääketieteellisten läpimurtojen myötä lääketiede sai erityisaseman ihmisten sairauksien ja kipujen hoidossa. Tervetuloa lääketieteelliseen laboratorioomme, josta löydät toinen toistaan hienompia ja karmaisevampia lääketieteellisen antiikin kohteita.
Image

Etsitkö jotain tiettyä?

Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

Myymässä antiikkia?

Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Antiikkia vuokralle?

Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kun tarvitset erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Image

Helatie 4, 80100 Joensuu. Avoinna erikseen sovittuina aikoina.
Viestejä luetaan yleensä ma-pe klo 9-17.
info@oldillusions.fi