Lääketieteellinen laboratorio

Image
Lääketieteen historia ulottuu pitkälle ja sen kehittyminen on ollut äärimmäisen tärkeää koko ihmiskunnan kannalta. Jo aikojen alusta saakka on aina ollut ihmisiä, jotka ovat joutuneet tekemisiin mitä erilaisimpien sairauksien ja kiputilojen kanssa ja tämän seurauksena opetelleet näiden hoitoa.

Renessanssin aikana ihmisen anatomiaa ja rakenteita alettiin ymmärtää paremmin ruumiinavausten myötä, lisäksi mikroskoopin keksiminen 1600- luvulla mahdollisti esim. solujen ja verenkierron löytämisen. 1700-luvulla kirurgian ja lääketieteen oppialat alkoivat yhdistyä ja esim. kirurgian harjoittaminen siirtyi välskäreiltä lääkäreiden hoitoon. Vasta 1800-luvulla rokotteiden ja muiden lääketieteellisten läpimurtojen myötä lääketiede sai erityisaseman ihmisten sairauksien ja kipujen hoidossa.

Tervetuloa lääketieteelliseen laboratorioomme, josta löydät toinen toistaan hienompia ja karmaisevampia lääketieteellisen antiikin kohteita.


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
    Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
    Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
    Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Image

© 2018 OLD ILLUSIONS. ANTIQUES & CURIOSITIES FOR EVERYONE.
SITE BY EMT DESIGN