Toimitusehdot

 

Hinnat

Kohteiden voimassa oleva hinta on Euroissa (EUR) ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kohteet kuuluvat melkeinpä poikkeuksetta marginaaliveron piiriin (marginaaliverotus ei sisällä vähennettävää veroa).

Ostaminen

Voit jättää ostotarjouksen sivuillamme näkyvistä kohteista helpoiten kunkin kohteen yhteydessä olevalla lomakkeella, tai lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen info@oldillusions.fi.

Maksaminen

Mikäli ostotarjous johtaa kauppoihin, toimitamme sinulle kohteen maksutiedot (sähköpostitse, ellei toisin sovita). Kohteen toimitustavan (muu kuin nouto) myötä kohteen hintaan lisätään toimituskulut, jotka määräytyvät toimitukseen käytettävän yrityksen (esim. Posti, Matkahuolto) hinnaston mukaisesti. Toimituskulut ilmoitetaan aina etukäteen.

Toimitus

Kaupan kohde pakataan asianmukaisesti ja toimitetaan, kun maksu on kirjautunut yrityksemme tilille. Toimitusaika maksun saapumisen jälkeen on yleensä kolmesta viiteen (3-5) arkipäivään. Mikäli tarvitset kohteen ehdottomasti tiettyyn ajankohtaan mennessä, on tästä mainittava erikseen tilauksen yhteydessä esim. ”Lisätiedot” –kentässä.

Pienkohteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta, isompien kohteiden osalta kuljetus pitää sopia erikseen. Emme vastaa mahdollisista kuljetuksen aikana tapahtuneista esinevahingoista. Myös kohteiden nouto onnistuu sopimuksen mukaan yrityksen toimipisteestä (Helatie 4 , 80100 Joensuu). Sovi noudosta aina etukäteen.

Kaupan peruminen / kohteen palautus

Ostajalla on oikeus ennen kohteen toimitusta peruuttaa kauppa. Tämän lisäksi ostajalla on oikeus palauttaa ostetut kohteet neljäntoista (14) päivän sisällä niiden vastaanottamisesta, mikäli kohteet eivät vastaa niiden kuvausta.

Ostajan tulee aina ja erikseen ilmoittaa kaupan peruutuksesta, kaupan peruutuksen voi ilmoittaa vapaamuotoisesti sivujemme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@oldillusions.fi

Mikäli kyseessä on reklamaation (kts. seuraava kohta) piiriin kuuluva kohde, emme peri käsittelykuluja palautuksen osalta. Muissa tapauksissa ostaja on velvollinen palauttamaan kohteet takaisin omalla kustannuksella.

Palautettavan kohteen tulee olla samassa kunnossa kuin sen lähtiessä yrityksemme tiloista, muussa tapauksessa ostaja vastaa kohteen arvon alenemisesta.

Reklamaatio

Mikäli kohde ei vastaa siitä annettua kuvausta, tulee ostajan ilmoittaa asiasta viipymättä. Kohde tulee palauttaa antamiemme ohjeiden mukaisesti. Kohteen palauduttua palautamme maksetun kauppahinnan viipymättä ostajalle.

Kuljetuksessa vioittuneet kohteet

Mikäli kohde on huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen aikana vioittunut, tulee siitä tehdä vahinkoilmoitus kuljetusta hoitaneelle yritykselle. Tämän takia ostajan on hyvä jo kohdetta vastaanottaessaan tarkistaa sen kunto esimerkikssi kuljettajan läsnäollessa. Mikäli kohde on vaurioitunut, tee asiasta vahinkoilmoitus heti paikan päällä. Tämän jälkeen ilmoita asiasta meille.

Kuljetuksen aikana kadonneet kohteet

Mikäli kohde on kuljetuksen aikana kadonnut, tulee siitä tehdä katoamisilmoitus kuljetusta hoitaneelle yritykselle. Tämän jälkeen ilmoita asiasta meille.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Emme vastaa siitä, että kohteen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Ostajan on ennen ostamista tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Etsitkö jotain tiettyä?

Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

Myymässä antiikkia?

Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Antiikkia vuokralle?

Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kun tarvitset erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Image

Helatie 4, 80100 Joensuu. Avoinna erikseen sovittuina aikoina.
Viestejä luetaan yleensä ma-pe klo 9-17.
info@oldillusions.fi