Fortitude –sarjan ”Male Victims arm”

320.00 

Alkuperä: Englanti, alkuperäisesine sarjasta Fortitude
Aitoustodistus: Kyllä
Valmistusajankohta: 2015-2017
Mitat: Käden pituus 78 cm (aikuisen miehen käsivarsi) ja paino sama kuin ”oikeallakin” ihmisen kädellä.
Materiaali: Silikoni/lateksi, kädessä sisällä kova ydin, liikkuvat nivelet. Käsi on huippuluokan SFX -spesialistien ammattitaidon lopputulos.
Kunto: Hyvä
Muuta: Tässä on keräilijän unelmakohde! Kyseessä on suosittuun brittiläiseen Fortitude -sarjaan tilaustyönä valmistettu miespuolisen uhrin käsivarsi, jonka on valmistanut huippuryhmä SFX (Special effects ) –spesialisteja. Käsivartta on käytetty useammassakin kohtauksessa (on ollut ns. osa vartaloa) ja käsivarren ”paidan” saa otettua pois ja käden niveliä saa muokattua eri asentoihin. Käsi on enemmän kuin aidon näköinen, eli iho tuntuu aidolta, paino on oikea, samoin nivelet ovat käsittämättömän aidon tuntuiset. Myös käden verisuonet, kynnet ja karvoitukset ovat pelottavan oikean näköisiä. Tämä kohde on mielettömän upea harvinaisuus, jollaisia tulee vastaan harvemmin. Mukaan tulee lisäksi esineen aitoustodistus.

Fortitude – ikiroudan kirous

Fortitude – ikiroudan kirous on brittiläinen rikossarja, jota alettiin esittää vuonna 2015. Lajityypiltään Fortitude on psykologinen jännityssarja, jonka tapahtumat sijoittuvat Norjan Huippuvuorille kuvitteelliseen Fortituden tukikohtaan. Fortitude on 800 asukkaan arktinen kaivoskaupunki, jossa sattuu epätavallisia kuolemantapauksia. Sarja on kuvattu enimmäkseen Islannissa sekä Britanniassa.

Sarjan keskeisiä henkilöitä ovat Fortituden šeriffi Dan Andersen (Richard Dormer), kuvernööri Hildur Odegard (Sofie Gråbøl), rikosetsivä Eugene Morton (Stanley Tucci) ja valokuvaaja Henry Tyson (Michael Gambon). Kuvernööri suunnittelee alueelle jäätikköhotellia houkuttelemaan turisteja, mutta jäätiköltä löytyy mammutin jäännöksiä. Pian sen jälkeen tapahtuu ensimmäinen murha, jonka uhrina on geologi Charlie Stoddart (Christopher Eccleston). Hän oli tehnyt löydön, joka voisi estää hotellin rakennustyöt.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi sai myönteisen vastaanoton ja sen päätyttyä huhtikuussa Sky Atlantic tilasi toisen tuotantokauden, joka julkaistiin vuonna 2017. Sarjan kolmas kausi sai ensi-iltansa vuoden 2018 lopulla. (Lähde: Wikipedia)

Kiinnostaako kohde?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Haluan: