Image

Eläintieteellinen museo

Image
 
Old Illusionsin Eläintieteellisen museon esikuvana voidaan pitää antiikin kreikassa vaikuttanutta tiedemiestä Aristotelestä, jota on pidetty koko länsimaisen tieteen isänä. Eläintieteeseen Aristoteles jätti pysyvän kädenjäljen keräämällä aikaisempien tutkijoiden tekemät vajavaiset eläimiä koskevat tiedot liittäen niihin omat monipuoliset havaintonsa, sekä muovasi näin saamansa aineiston yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Aristoteles ei rajoittunut vain kuvailemaan eläinten ulkomuotoa, rakennetta ja elintapoja, vaan tutki myös muun muassa niiden lisääntymistä ja sikiönkehitystä, sekä loi pohjan vertailevalle anatomialle ja laati eräänlaisen ”eläinsysteemin”. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Old Illusionsin näkemykseen tästä edellä mainitusta ”eläinsysteemistä”!
Image

Etsitkö jotain tiettyä?

Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

Myymässä antiikkia?

Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Antiikkia vuokralle?

Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kun tarvitset erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Image

Helatie 4, 80100 Joensuu. Avoinna erikseen sovittuina aikoina.
Viestejä luetaan yleensä ma-pe klo 9-17.
info@oldillusions.fi