Yhteydenotto

Image

Kuinka tavoittaa meidät ?

Olipa asiasi sitten mikä tahansa antiikkiin tai outoon/kummalliseen esineeseen liittyvä, niin meihin voit ottaa yhteyttä täyttämällä tietosi viereiseen lomakkeeseen ja lähettämällä lomakkeen meille. Vastaamme kaikkiin viesteihin yleensä viimeistään vuorokauden sisällä.

Huomioithan, että kivijalkaliikkeemme on avoinna vain erikseen sovittuina aikoina, muulloin olemme suljettuna. Jos haluat tulla käymään paikan päällä, sovi ajankohta etukäteen esim. sähköpostitse info@oldillusions.fi tai soittamalla suoraan numeroon 044 2396 531.

Yhteydenottolomake


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
   Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
   Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
   Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.
  Image

  © 2018 OLD ILLUSIONS. ANTIQUES & CURIOSITIES FOR EVERYONE.
  SITE BY EMT DESIGN