Image

Yhteystiedot

Image

Kuinka tavoitat meidät ?

Meille saa ja kannattaa tulla kyläilemään! Me tykätään vieraista, mutta puotimme on avoinna vain erikseen sovittuina aikoina. Laita siis rohkeasti viestiä oheisella lomakkeella tai sähköpostia suoraan info@oldillusions.fi sopiaksesi vierailun ajankohta etukäteen, niin osataan olla paikalla.

Toimimme pääosin verkon välityksellä, jonne pyrimme luomaan kaikista kohteistamme mahdollisimman hyvät ja selventävät kuvat sekä antamaan mahdollisimman tarkan kuvauksen kohteista ja niiden kunnosta.

Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi tuotteisiin, ostamiseen, toimitusehtoihin tai muuhun sellaiseen liittyen, niin voit laittaa meille viestiä oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostiimme osoitteeseen: info@oldillusions.fi

Antiikkiliike Old Illusions
Helatie 4
80100 Joensuu
info@oldillusions.fi

Yhteydenottokuponki

  Image

  Etsitkö jotain tiettyä?

  Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  Myymässä antiikkia?

  Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  Antiikkia vuokralle?

  Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kun tarvitset erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.

  Image

  Helatie 4, 80100 Joensuu. Avoinna erikseen sovittuina aikoina.
  Viestejä luetaan yleensä ma-pe klo 9-17.
  info@oldillusions.fi