Image

Asehuone

Image
 
Aseet ovat olleet erottamaton osa ihmiskunnan historiaa ja niiden kehitys on kertonut samalla myös ihmiskunnan kehityksestä. Aseilla on kautta historian ollut muutakin arvoa kuin pelkkä omistusarvo, sillä ne ovat kuvanneet samalla myös omistajansa yhteiskunnallista asemaa ja vaikutusvaltaa. Antiikkiaseet ja niiden mielenkiintoiset sekä erilaiset toimintamekanismit ovat viehättäneet ja viehättävät edelleen ihmisiä ja niinpä niistä on tullut erittäin kysyttyjä keräilykohteita. Antiikkiliike Old Illusionsin Asehuoneesta löydät aitoja eri aikakausien terä- ja tuliaseita sekä muita aihealueeseen liittyviä kohteita. "Miekka ei tapa koskaan ketään, se on vain työkalu tappajan käsissä."” - Seneca
Image

Etsitkö jotain tiettyä?

Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

Myymässä antiikkia?

Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Antiikkia vuokralle?

Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kun tarvitset erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Image

Helatie 4, 80100 Joensuu. Avoinna erikseen sovittuina aikoina.
Viestejä luetaan yleensä ma-pe klo 9-17.
info@oldillusions.fi