Työhuone

Image
Entisajan työhuoneet olivat ”pyhiä paikkoja”, joissa isojen päätösten tekemisen ohella myös viihdyttiin. Hienon sikarin tuoksuisten työhuoneiden sisustukseen panostettiin todella paljon ja niinpä useista työhuoneista löytyi mm. upeita huonekaluja, maalauksia, aseita ja mitä hienoimpia erikoisia antiikkiesineitä. Tällä tavoin runsaan ja arvokkaan miljöön avulla pystyttiin luomaan hedelmälliset lähtökohdat esim. erilaisille liikeneuvotteluille ja samalla sisustus kertoi myös omistajansa vauraudesta ja arvoasemasta yhteiskunnassa.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Old Illusionin työhuoneeseen, jossa voit aistia menneiden aikojen hienoa historiaa sekä tehdä mitä upeampia löytöjä oman työhuoneesi sisustukseen.


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
    Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
    Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
    Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Image

© 2018 OLD ILLUSIONS. ANTIQUES & CURIOSITIES FOR EVERYONE.
SITE BY EMT DESIGN