Esittely ja yhteystiedot

Image

Antiikkiliike Old Illusions

”Uskallatko astua mielikuvituksen maailmaan? Anna ajan pysähtyä ja tempaudu mukaan illuusioiden maailmaan. Old Illusions on antiikkisten erikoisuuksien erikoisliike, jonka tarkkaan valikoitu ja jatkuvasti päivittyvä kohteiden kirjo on syntynyt palavasta mielenkiinnosta harvinaisiin esineisiin sekä intohimosta menneiden vuosisatojen antiikkiin.

Etsimme jatkuvasti uusia kohteita ympäri maailmaa ja valikoimistamme löydätkin mm. tieteellistä antiikkia, maalauksia, huonekaluja, antiikkiaseita, sisustuskohteita sekä erikoisia esineitä. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mielikuvitukselliseen maailmaamme!”

Katso myös lyhyt esittelyvideomme.

Image

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna erikseen sovittuina aikoina, muulloin olemme suljettuna. Jos haluat tulla käymään paikan päällä, niin sovi ajankohta etukäteen esim. sähköpostitse.

Toimimme pääosin verkon välityksellä, jonne pyrimme luomaan kaikista kohteistamme mahdollisimman hyvät ja selventävät kuvat sekä antamaan mahdollisimman tarkan kuvauksen kohteista ja niiden kunnosta.

Jos sinulla on kysyttävää esim. tuotteisiin, ostamiseen, toimitusehtoihin tms. liittyen, niin voit laittaa meille viestiä myös suoraan sähköpostiimme osoitteeseen: info@oldillusions.fi

Antiikkiliike Old Illusions
Helatie 4
80100 Joensuu

p. 044 2396 531
info@oldillusions.fi


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
    Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
    Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
    Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Image

© 2018 OLD ILLUSIONS. ANTIQUES & CURIOSITIES FOR EVERYONE.
SITE BY EMT DESIGN