Upean yksityiskohtainen steampunk -maski

220.00 

Alkuperä: Venetsia, Italia
Valmistusajankohta: 1900/2000-luku
Mitat: Korkeus 25 cm, leveys 20 cm ja syvyys 10 cm (sopii aikuiselle)
Kunto: Hyvä, pinnoissa pientä kulumaa / patinaa.
Muuta: Tässä on todellakin sykähdyttävän hieno ja yksityiskohtainen ”Steampunk” naamio, valmistettu käsityönä Italian Venetsiassa. Naamio on erittäin korkealaatuista käsityötä ja sen yksityiskohdat ovat poikkeuksellisen hienot.

Steampunk

Steampunk on 1980-luvulla kiteytynyt tieteiskirjallisuuden suuntaus, jossa tapahtumaympäristön muodostaa 1800-lukua ja usein erityisesti viktoriaanista Britanniaa muistuttava vaihtoehtoinen todellisuus. Steampunk yhdistelee höyrykoneiden aikakautta nykyaikaan ja uusimpaan tekniikkaan. Yleensä nykytekniikan keksinnöt on käännetty höyryvoimalla tai kellokoneistoilla toimiviksi, ja ne tuovat ulkonäöltäänkin mieleen viktoriaanisen aikakauden muotoilun.

Steampunkissa ei yleensä kiinnitetä huomiota siihen, olisiko tällainen kuvitteellinen tekniikka todellisuudessa mahdollista tai käyttökelpoista. Sen sijaan steampunkissa leikitään usein ajatuksella, että 1800-luvun epäonnistuneet teknologiset suunnitelmat tai silloisten tieteiskirjailijoiden mahdottomatkin näyt olisivat olleet toteuttamiskelpoisia ja tulleet yleiseen käyttöön. 2000-luvulla steampunkista on kehittynyt kokonainen alakulttuuri. (Lähde: Wikipedia)

Kiinnostaako kohde ? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Haluan: