Harvinainen vintage- kolikkohevonen, Falgas

1,450.00 

Valmistaja: Falgas, S.A.
Alkuperämaa: Espanja
Valmistusajankohta: 1980/1990 -lukujen taite
Materiaali: Hevonen on laadukasta lasikuitua, ei siis mitään nykyistä kovamuovia. Jalusta on myös lasikuitua. Hevosessa ja jalustassa metallirunko sisältä.
Mitat: Leveys 70cm, korkeus 155cm, pituus 112cm (alustan kanssa)
Paino: n. 70kg (hevonen 20kg ja alusta 50kg)
Toiminta: Toimii. Laitteen saa toimimaan perinteisesti euron kolikolla sekä myös erillisellä napilla. Laitteiston sisältä löytyy koneisto mistä voi säätää toiminta-aikaa, nopeutta, äänenvoimakkuuksia jne..
Kunto: Erinomainen. Laitetta on säilytetty hyvin ja siinä on ainoastaan pientä pintakulumaa maalipinnoissa. Koneisto on erinomainen ja se on jatkossa myös helposti huollettavissa.
Muuta: Mitäpäs tästä sanomaan muuta kuin….HUIKAISEVAN hieno kohde! Kyseessä on siis laadukkaasti valmistettu ”Rockin Horse” -kolikkohevonen, joka on loistavassa toimintakunnossa. Tämmöisiä ja etenkään tämän kuntoisia vintage-kolikkohevosia tulee enää harvoin vastaan ja kohdehan on kuin suoraan huvipuistosta vetäisty! Ohessa vielä linkki videoon, jossa näkyy hyvin identtisen laitteen / hevosen liike ja äänet, jotka siis tässäkin ovat identtiset. Pääset katsomaan videon TÄSTÄ.

Falgas:

Falgas on aloittanut valmistamaan Espanjassa tuotteitaan vuonna 1965 ja on saanut mainetta olemalla laadukas Eurooppalainen valmistaja ns. ”amusement rides” tuotannossa. Kolikkohevonen oli tuotannon ensimmäinen laite, joka on edelleen valmistuksessa nykyaikaisilla muutoksilla.
https://www.falgas.com/en/

Osasto:
Kiinnostaako kohde?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Haluan: