Häikäisevän upea Tiffany -valaisin

320.00 

Alkuperämaa: Eurooppa
Valmistusajankohta: 1980-1990
Mitat: Korkeus 64 cm, kuvun halkaisija 41 cm, jalustan halkaisija 25 cm
Toiminta: Hyvä
Kunto: Erinomainen, sähköistys toimii hyvin, lasikupu ehjä
Muuta: Tämä suorastaan levottoman upea, massiivinen ja yksityiskohtainen Tiffany -valaisin luo äärimmäisen tunnelmallisen ja upean valon (kuten ehkä kuvista voi jo havaita).

Tiffany-valaisimet ovat aina edustaneet omaperäisyyttä, tyyliä ja eleganssia. Näiden värikkäiden valaisinten luoja oli maineikas amerikkalainen taiteilija Louis Comfort Tiffany. Hän oli alun perin taidemaalari mutta kiinnostui 27-vuotiaana lasitaiteesta. Hän halusi kehittää värillisestä lasista valmistettavan lampunvarjostimen ”uutta sähköistä valoa” varten, joka oli huomattavasti öljylamppujen valoa voimakkaampaa. Tiffanyn töistä tuli nopeasti suosittuja, ja hän perusti jalokiviliikkeen, joka valmisti lamppuja, koruja ja posliinia.

Syynä Tiffany -valaisimien suosioon ovat lämpimät värit, omaperäiset aiheet ja tukeva rakenne. Lampuissa käytetään nykyään tuhansia eri aiheita, muotoja, värejä ja laatuluokkia, ja niitä myydään kaikkialla maailmassa. Kaikille on kuitenkin yhteistä yksi asia: värikkäät varjostimet, jotka antavat lämpimän miellyttävää valoa. Tiffany-valaisimia ei luotu vain valaisemaan huoneita vaan myös kauniiksi osaksi sisustusta. Ne rikastuttavat huoneen sisustusta ja auttavat luomaan ainutlaatuisen tyylin. Satojen mallien ja ulkoasujen ansiosta tarjolla on suuri määrä erilaisia kuoseja ja kokoja. Useimpien kuviointien innoittajana on luonto, ja ne esittävät usein kukkia, hyönteisiä ja eläimiä. Käytössä on myös paljon erilaisia geometrisia aiheita. Monet valaisimet on esimerkiksi tehty jugendtyyliin.

Osasto:
Kiinnostaako kohde?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Haluan: