Tieteellinen kirjasto

Image
Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Isaac Newton, William Herschel, Albert Einstein… Näiden herrojen pohjaton tiedonjano sekä tieteelliset tutkimukset sekä läpimurrot ovat olleet hyvin merkittäviä tieteen kehittymisen historiassa ja myös inspiroimassa tieteellisen kirjastomme esineistöä.

Tieteellinen kirjasto on poikkileikkaus eri aikakausien tieteellisiin esineisiin ja pyrimme löytämään esineitä kokoelmaamme mm. astrologian, alkemian, geologian, kartologian, ja mekaniikan aloilta. Valikoimastamme löydätkin esim. kaukoputkia, karttoja, niin mekaanisia kuin optisia laitteita sekä muita harvinaisia esineitä.

Toivottavasti mielenkiintosi tiedettä kohtaan heräsi, tervetuloa peremmälle tieteelliseen kirjastoon!


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
    Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
    Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
    Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Image

© 2018 OLD ILLUSIONS. ANTIQUES & CURIOSITIES FOR EVERYONE.
SITE BY EMT DESIGN